Wordt u onze dealer ?

Op korte termijn willen wij ons netwerk van dealers In Nederland graag uitbreiden met

- Installateurs
- Loodgieters
- Badkamer bedrijven
- Zwembad bedrijven
- Bouwmarkten
- Keukenbedrijven

die ervaring en een netwerk hebben in een of meerdere van de volgende sectoren

- particuliere woningbouw
- woningbouwverenigingen
- HORECA-bedrijven
- campingbedrijven
- industriële bedrijven
- transportbedrijven
- tuinderijen en kwekerijen
- garagebedrijven
- bakkerijen

 

Marketing materialen

Om waterontharders bij zowel particuliere als bedrijfsmatige mogelijke klanten onder de aandacht te brengen kan de dealer een beroep doen op onze brochures, presentaties, onze centrale marketing en website. En natuurlijk onze specifieke technische kennis en ervaring.

 

Opleiding

Om goed en snel te kunnen installeren en onderhouden is het belangrijk de benodigde ervaring te hebben. Watertech heeft een uitstekende in huis opleiding voor de dealers en de installateurs. Mochten zich onverhoopt onverwachte zaken tijdens installatie of onderhoud voordoen dan kunt u een beroep op de docenten en op het Watertech Techno Center dat op zich weer ondersteund wordt door de producenten van de apparaten en installatiematerialen.

 

Installatiehandboeken

In het verlengde van de opleidingen kunnen de verstrekte cursusmaterialen gebruikt worden als handboeken voor installatie en onderhoud.

 

Het aanbrengen van potentiële kopers

Een van de belangrijke voordelen voor de dealers om met Watertech zaken te doen is dat, naast direct door hen zelf gerealiseerde installaties, Watertech ook verkoopmogelijkheden en informatievragen die door marketing via de centrale website binnenkomen, aan de dealers doorgeeft zonder daar enige vorm van compensatie voor te vragen.

 

Het bijhouden van de administratie

Watertech Waterbehandeling houdt per dealer een administratie bij van doorgegeven contacten, gepleegde installatie en gepleegd onderhoud. Aan de hand van deze administratie bepaalt Watertech jaarlijks het uiteindelijk bonus percentage. De per verkoop of onderhoudsbeurt toegekende bonussen zijn dus van een voorlopig karakter.

 

Dealerschap aanvragen

Dealers zijn heel belangrijk voor Watertech Waterbehandeling om omzet te genereren. Wij zijn op zoek naar installateurs, groothandels, keukenbedrijven, badkamercentra, zwembadbouwers en alle anderen die te maken hebben met de watervoorziening van zakelijke en privé panden en mogelijkheden zien waterontharders en andere waterbehandelingsapparatuur onder de aandacht te brengen. Vanuit Watertech Waterbehandeling wordt u ondersteund met o.a. marketing en verkoopmaterialen, opleidingen en verkoopmogelijkheden die door de centrale marketing gegenereerd worden. U ontvangt als tegenprestatie een bonus die kan oplopen tot maar liefst 70% van de verkoopwaarde van het te leveren product. Bent u in staat onze verkoopmogelijkheden te vertalen naar opdrachten en zelf opdrachten te verwerven, neem dan contact met ons op met het onderstaande formulier.